Hey Pears,


Om te beginnen wil ik vertellen dat Pearhotel en haar staffleden niets tegen homoseksuelen heeft. Wel heeft Pearhotel in het algemeen een apocrief gevoel over de Gay Pride omdat het 99% van het stereotype homo laat zien. Zo blijven de heteroseksuelen ons dus allemaal zien. Door een groep homos die aan het feesten is als een stel vrouwlijke bavianen denken mensen vaak dat elke homo/bi-seksueel zo is. Hierdoor ontstaat ook weer haat, minachting en dergelijke. 


Wat vind Null nou van de Gay Pride
Ik heb zelf niet zoveel met de Gay Pride. Vind het een infaam (dat betekent schandelijk/eerloos) feest. De homo/bi-seksuelen proberen geaccepteerd te worden in de maatschappij en dan komen ze met een feest waarbij ze lopen in te kleine kleren, latexpakjes, strings en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ik vind het raar dat ze dan toch nog janken om acceptatie en tolerantie.

Wat vind Curiosity van de Gay Pride
Ik heb niks tegen gayboykies en lesbienness, maar de gay pride vind ik overdreven wij heteros gaan toch ook niet in onze strings dansen op een boot alsof we de weg kwijt zijn. Op deze manier krijg je weinig tolerantie van andere mensen. Trek gewoon wat kleren aan en maak er dan een feestje van. Op deze manier zullen de gayhaters met een andere blik naar de gaypeople kijken!!!! kusjes xx 

Wat vind Raimon van de Gay Pride
Niet zoals het hoort te zijn. Je hebt S gays, M gays, L gays, XL gays en XXL gays. Bij de gay pride laten ze alleen de XL en de XXL gays zien, en zo krijgen ze dus een heel ander beeld over gays dan dat ze in werkelijkheid zijn. 


Geef je mening
Wil jij ook je mening geven en kans maken om in dit nieuwsbericht te verschijnen + een coole prijs te ontvangen?
Klik dan hier en vul de poll in. 

Onthoud dit: Het nieuwsbericht zal in de loop van de dag steeds bijgevult worden met reacties van spelers. Je maakt dus de hele dag gewoon kans om in dit nieuwsbericht te komen.


Reacties van Pears:
Dizencio (14)
Ik vind het een leuk feest en geweldig dat ze vieren om wie ze zijn maar voor mij is het iets te want niet iedereen is zo als met die veren enzo dus dan denken mensen dat als je homo bent ook meteen zo vrouwelijk bent en dat is een beetje.. racistisch? Maar het kan ook wel een toontje lager vind ik.

TrookiFrooki (12)
Ik vindt het zelf erg leuk, en ben er al een keer geweest, ben zelf bi namelijk. Hier kunnen de homo/-biseksuelen doen wat ze willen :) 


Sarah (17)
Gay Pride is een positieve manier om als niet hetero seksuele aan deel te nemen. Ieder mens heeft gelijke rechten en op die manier kunnen ze aantonen dat zij niet anders zijn dan het ideaal beeld van de mens. ~ Keep your head up, keep your mind strong. 


Samir (14)
Ik ben zelf homo en ik ben blij dat de gay pride er is:) ik ben er nooit geweest maar ik vind het fijn dat het er is:) ik hoop dat ik daar mezelf kan zijn:). 


Tipseltje (15)
Ik vind dat mensen er niet zo een ding van moeten maken of iemand homo of hetero is, ik ben zelf bisexueel, en mensen uit mijn omgeving doen hier ook niet raar om, dus waarom zouden andere mensen dat wel doen, mensen hebben daar geen enkele reden toe! Ze denken alleen maar aan het standaard beeld van de homosexuele medemens! En trouwens, het maakt niet uit wat je bent, zolang je maar jezelf bent en doet waar je je fijn bij voelt! 


Simmen (13)
Een homo, een hetro, een bi, het maakt voor mij niks uit. Maar moet dat nu zo de gay pride? De regering zeurt over prostitutie en porno etc. Een man in een string in het openbaar etc mag wel? Niet gek dat ze over het algemeen niet geaccepteerd worden.. Groetjes simmen - Pear Staff